Meniu Închide

Materiale copertine

Materiale copertine

Panza copertinei se numeste Tempotest provine din Italia de la cel mai renumit furnizor in domeniul tesaturilor Para Tempotest.

Materialul copertinelor este impermeabil, tratat UV, cea mai importanta parte la o copertina este materialul care trebuie sa reziste in timp, sa fie impermeabil, sa nu se decoloreze, ata sa nu se rupa.

Fiecare model de material si culoare  are caracteristici diferite, exemplu: Țesătura Tempotest îndeplinește toate cerințele paragrafului „Tesătură” 15.2 din UNI EN 13561:2004, clasa Gtot, compozitie, latime, greutate, coloana de apa, rezistenta la rupere, protectie solara termica, protectie solara, protectie impotriva razelor UV.

Toate țesăturile TEMPOTEST sunt tratate cu cea mai recentă generație de Teflon™ Fabric Protector. Țesăturile tratate cu Teflon™ EXTREME pentru PARÀ rămân mai curate pentru mai mult timp datorită acțiunii „perlate” a acestui produs, care scade absorbția de apă, permițând particulelor de murdărie să alunece mai ușor.

Prin urmare, rezultatul este o îndepărtare mai ușoară a petelor, o uscare mai rapidă și o uzură mai mică în timp în comparație cu țesăturile netratate.

Call Now Button