Meniu Închide

Rulouri exterioare din aluminiu

rulouri exterioare aluminiu

Rulouri exterioare din aluminiu, imbunatatesc atat aspectul ferestrelor dumneavoastra cat si eficienta energetica. Fiind alcatuite dintr-un aluminiu solid de inalta calitate, ofera protectie completa si imbunatatirea climatului interior. Rulouri exterioare din aluminiu se pot vopsi in camp electrostatic, culoare RAL la alegere.

Rulourile trebuie să îndeplinească cele mai înalte standarde.

Acestea vă protejeaza de vânt, vreme, zgomot si vă oferă intimitate si securitate.

Iarna, rulourile exterioare  din aluminiu contribuie la izolarea termică iar vara, oferă camere răcoroase și un climat interior plăcut.

De aemenea, ele vă ajuta să economisiți energie. Indiferent dacă sunteți interesat de rulouri din aluminiu pentru o clădire nouă sau pentru modernizare, vă vom arăta ce ar trebui să luați în considerare atunci când faceți aceasta alegere.

Indiferent dacă faceți renovări sau construiți o casă nouă, paleta cuprinzătoare de culori RAL și gama de opțiuni de suprafață permite rulourilor din aluminiu și oțel inoxidabil să se potrivească cu orice fațadă.

Sunt disponibile în dimensiuni individuale pentru diferite lățimi de deschidere și oferă diametre mici de înfășurare. Acest lucru asigură o instalare convenabilă și un aspect atractiv.

Lamelele sunt de mai multe dimensiuni respectiv 39mm la 77 mm, sunt umplute cu spuma polieuretanica pentru o izolare perfecta.

Caseta are mai multe dimensiuni si variaza in functie de latimea lamelelor, plasa insecte incorporata sau inaltimea ruloului, ea poate fi de la 137mm la 206mm.

Culorile standard sunt : alb, maro deschis ral 8014, maro inchis ral 8019. Se pot accesoriza cu urmatoarele optionale:actionare manuala cu snur sau pamblica, acionate automat motor cu intrerupator, motor cu telecomanda.

 

Call Now Button