Meniu Închide

Pergole retractabile rulabile

Pergole retractabile rulabile 1

Sistemul de pergole retractabile rulabile transforma terasa intr-o zona de living, un colt de gradina intr-un spatiu de relaxare, o zona in aer liber intr-un spatiu ce poate fi locuit pe tot parcursul anului.

 Pergolele sau copertinele pot fi personalizate pe dimensiunile necesare dumneavoastra oferind astfel un grad ridicat de flexibilitate in montare.

Un alt avantaj este protecţia UV asigurată de pânza pergolei, realizată dintr-un material de înalta calitate în trei straturi.

Materialul Tempotest se gaseste in peste 100 de culori si modele, fiind croit la comanda dupa dimensiunile proiectului dvs.

Rularea pergolei se face prin acţionarea manuală sau electrică, astfel reglând nivelul de umbră pe care îl doriţi.

In functi de locul unde se monteaza, pe perete sau sub un balcon se poate accesoriza cu o aparatoare contra intemperiilor.

Aceasta aparatoare va proteja materialul de ploaie, zapada iar intre perete si materialul pergolei spatiul va fi izolat complet.

Dimensiuni minime: Lungime 2,00 m x 2,00 m deschidere.

Dimensiuni maxime:

Lungime 10,00 m x 6,00 m deschidere.

Doriti sa aflati un pret? Va rugam trimiteti pe adersa de e-mail sau la numarul de contact afisat pe site o cerere de oferta si noi va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Va oferim masuratori si montaj inclus in pret, consiliere in realizarea proiectului.

Lucrari realizate

Call Now Button