Meniu Închide

Pergole retractabile falduri

pergole retractabile falduri

 Sistemul de umbrire pergole retractabile falduri poate fi montat pe propriul schelet de aluminiu sau pe o pergolă de lemn deja existentă.

Materialul pergolei  este de cea mai buna calitate, se numeste Tempotest este impermeabil, tratat UV  avand  garantie  3 ani.

Gama variata de culori, actionarea pergolei se poate face manual cu snur sau electrica motor cu telecomanda.

Pergola retractabila cu material in falduri poate fi o modalitate excelentă de a adăuga umbră spațiului tău exterior.

Acest tip de pergolă poate fi instalat de sine stătător sau montat pe perete. De asemenea, aveți mai multe opțiuni pentru aspect și funcționalitate suplimentară. Pergola retractabila este durabilă și poate rezista la diferite tipuri de vreme aspre.

Pergolelele reprezintă cele mai noi tendințe în arhitectura clădirilor și teraselor. Ele acoperă spațiile exterioare. Posibilitatea personalizării configurațiilor, a culorii elementelor metalice, a nuanței și texturii pânzei, permit integrarea pergolelor în designul oricărui spațiu exterior.

Pergola retractabila contine material tip fald Tempotest, impermeabil, tratat UV. Ele sunt specifice spatiilor rezidentiale si teraselor, restaurantelor.

Toata structura pergolei este din aluminiu si este vopsita in camp electrostatic.
Dimensiunile maxime sunt de Latime 5m si Proiectie de 5m.

Actionarea pergolei poate fi manuala cu snur.
La acest tip de pergola se poate opta pentru inchiderea ei perimetrala cu pereti de vant, pereti de umbrire, sticla glisanta securizata.

Va oferim :

Masuratori, transport, montaj gratuit.

Consiliere in realizarea proiecului.

Lucrari realizate

Call Now Button