Meniu Închide

Sticla glisanta

sticla glisanta

Sistemul sticla glisanta securizata utilizeaza materiale de cea mai buna calitate fiind usor de intretinut.

Avand un design perfect si ingenios, terasa din sticla glisanta este o noua dimensiune a casei dumneavoastra.

Nu se folosesc role, panourile din sticla glisand pe sina, acestea sunt imbinate cu piese metalice solide pentru a asigura securitate, protectie si izolatie la intemperii (ploii,zapada,vant).

Pe perioada verii, sticla glisanta se poate retrage total, permitand inchiderea-deschiderea completa. Sticlă securizată fără profile verticale, ofera o senzație adevărată de libertate și armonie cu natura.

Datorita sistemului inovator „fara rama” ai parte de o priveliste panoramica, fara intreruperi, sistemul este perfect etans.

Panourile de sticla securizata, se etanșează perfect pentru a menține temperatura din interior chiar și în zilele cele mai friguroase.

Spre deosebire de alte soluții de etanșare, aceasta se îmbină perfect și nici nu se deteriorează în timp, permițându-vă în același timp să vă bucurați de toată lumina naturală disponibilă.

Sina de glisare are o inaltime de doar 5 cm. Sticla securizata este foarte rezistenta, nu se sparge usor, avand o grosime de 10 mm si o durata lunga de viata, cu o intretinere minima.

Perimetrul poate avea orice lungime sau forma, inaltimea maxima este de 3,00 m.

Profilul inferior este perfect etanș și beneficiază de un canal special de drenare a condensului. Pentru mai multă siguranță, puteți opta pentru a instala și o clanță cu cheie și butuc. Astfel, puteți folosi primul panou ca ușă.  

Instalarea sistemului se face ușor, chiar și pe suprafețe inegale, și nu necesită vreo investiție suplimentară din partea dumneavoastră.

Sistemul de geamuri poate fi instalat pe orice tip de suprafata si se poate adapta fara nicio problema, indiferent de forma terasei dumneavoastra.

Greutatea sistemului este sustinuta de profilul inferior, care poate fi personalizat.

Profilele din aluminiu se pot vopsi in camp electrostatic, orice culoare RAL.

Garantia sistemului este de 3 ani. Pretul sistemului variaza in functie de fiecare proiect in parte.

Lucrari realizate

Call Now Button