Pergole retractabile rulabile

Transforma terasa intr-o zona de living, un colt de gradina intr-un spatiu de ralaxare, o zona in aer liber intr-un spatiu ce poate fo locuit e tot parcursul anului.

Utile într-o multitudine de spaţii

Pentru ca condiţiile meteorologice nu ne sunt mereu prielnice, atât nouă cât şi afacerilor noastre, pergolele reprizintă soluţia constructivă ideală de a vă feri clienţii de arşiţa unei zile de vară, sau de asprimea  unui vânt tăios.

Mentenanţa este deosebit de uşoară necesitând doar înlăturarea corpurilor grele depuse pe suprafaţa exterioara pânzei. Indepărtarea corpurilor nedorite se poate face fie cu un pămătuf  electrostatic, fie acţionand închiderea şi deschiderea acestora în mod repetat până la obţinerea rezultatului.

 

Confort şi protecţie pe tot parcursul verii

Daca doriti un spaţiu umbros şi primitor ferit de razele soarelui în tr-o zi toridă de vară; daca doriţi un loc unde vă puteţi bucura de clipe placute alături de cei dragi, pergolele reprezintă soluţia optimă pentru dumneavoastră.

 

Avantajele utilizării

Daca doriţi să va bucurati de zilele frumoase de vară în gradina dumneavoastră protejându-vă totodată si de soarele arzător, montare unei pergole sau copertine este solutia.  Pergolele sau copertinele pot fi personalizate pe dimensiunile necesare dumneavoastra oferind astefel un grad ridicat de flexibilitate in montare.

Un alt avantaj este protecţia UV asigurată de pânza pergolei, realizată dintr-un material de înalta calitate în trei straturi.

Rularea pergolei se face prin acţionarea manuală sau electrică, astfel reglând nivelul de umbră pe care îl doriţi.