Pergole retractabile aluminiu

Sistemele de umbrire sunt organizate in familii de produse bine definite.
Fiecare client isi poate personaliza pergola in functie de culoarea materialului, pergole de dimensiuni dorite, mecanismul de stringere (manual sau electric). Pergolele au acelasi efect de protectie pentru piele la fel ca si cremele solare. Pergolele sunt cel mai bun stop in fata calduri

Pergola Floper este o copertina retractabila care se deschide-inchide in cateva minute protejand spatiul care ii este destinat sa-l acopere impotriva capriciilor vremii. Este usor de montat, putand acoperi spatiile diverse, dimensiuni sau forme. Creata special pentru cele patru anotimpuri are puterea de a va proteja 100% impotriva razelor solare, a zapezii si a ploii. Floperul poate fi montat in combinatie cu casetele de plastic transparent, inchizand terasa in totalitate pe timp de iarna .

Suprafata maxima acoperita este de 15m lungime cu o deschidere de 10 m dintr-o singura bucata. Partile componente a sistemului se caracterizeaza prin coloanele, barile din aluminiu, partile de prindere din inox inoxidabil iar ca material folosim plastic apartinand corcernului PARADISE BLACK OUT 2,50m pe 680gr pe metru patrat cu certificate de garantie de la NAIZIL.

Pergolele FLOPER au fost supuse la un test de rezistenta de catre Centrul de Cercetari Aerodinamice si Aeroacustice PINIFARINA si au rezistat la vant de pana la 90km/h. De asemenea au fost studiate de un laborator mecanic special fortele de torsiune ale vantului in umbrarele folosite de FLOPER. Testele au ajuns la 9 grade Beaufort si rezultatele au fost impecabile.

Trei inovatii fac ca acest sistem sa fie diferit:
Safety Box, cutie de protectie a motorului de actionare din inox. Creeaza un scut de protectie a motorului de actionare, ajutandu-l sa functioneze în conditii deosebit de grele.
Salvagoccia, sistem de protectie care reduce la minim trecerea nedorita a apei in situatii cu vant puternic, oferind cea mai buna protectie posibila.
Clic-system, sistem facil si util de asamblare, datorita arcurilor pliante cu care este dotat intre invelis si profile, in partea din spate si din fata.