Plastic transparent cu bride

Utilizarea în contexte specifice

Acestea pot asigura închiderea provizorie a ferestrelor, a garajelor, precum şi a altor spatii ce se doresc a fi delimitate temporar. Aceste sisteme nu asigură protecţie antiefracţie.

Benefiiciile utilizării plasticului transparent

Un beneficiu major este sortul ce este prevăzut în partea inferioară a plasticului transparent, astfel asigurandu-se scurgerea apei. Opţional se poate atasa un cordon de prindere în partea superioară, util în momentul în care acesta este rulat.

 

Montaj deosebit de simplu şi rapid

Plasticul transparent cu capse şi bride este caracterizat  de un sistem eficient prtin intermediul căruia se realizează un montaj rapid şi uşor.

Utilitatea lor s-a demonstrat în diferite medii de aplicare

Soluţia constructivă, permite protejarea foişorului de gradină prelungindu-i atat perioada de viaţă prin protecţia de intemperii (ploi, zăpadă), cat si perioada indelungata de utilizare, in timpul anului.

Astfel vă puteţi bucura de foişorul dumneavoastră pe tot parcursul anului indiferent de anotimp.

 

Prin protecţia pe care o conferă pasticul transparent cu capse si bride, balconul dumneavoastră devine un spaţiu mult mai prietenos pe intraga durata a anului. Rulourile transparente vă vor ţine balconul uscat, si ferit de intemperii, devenind si  un loc de depozitare comod şi accesibil.

Plasticul transparent reprezintă  soluţia constructivă ideală pentru terasa restaurantului dumneavoastră, putând fi funcţională tot timpul anului, devenind un loc excelent pentru marirea numărului de mese şi a  gradului de servire al localului, restaurantul putând gazdui mai mulţi clienţi.

Uzanţă facilă intr-o multitudine de ciurcumstanţe

Plasticul transparente cu capse şi bride se poate fixa indiferent de tipul suprafeţei de prindere – indiferent dacă zidul este din beton, cărămidă, BCA, lemn, PVC.

Plasticul transparent este prevăzute cu  o întăritură pe partea laterală aici fiind dispuse capsele ce vor asigura prinderea de suport(Beton, Lemn, PVC).