Rulouri transparente

Rulourile transparente sunt realizate dintr-un  cristal transparent, structuralitatea acestora permitînd protecţia de intemperii.

Utilizarea pe parcursul a 3 anotimpuri

Utilizarea acestora pe parcursul anotimpurilor de primăvară-toamnă şi iarnă vor prelungi durata de funcţionare a terasei dumnoavoastră, fie că este vorba de un restaurant sau de o cafenea, fie ca vorbim despre  foişorul din gradină sau a balconul locuinţei.

Design modern

Designul rulourilor transparente se carcaterizează prin eleganţa simplităţii, fiind asemănător cu al copertinelor cu rulare în plan vertical.

Flexibilitate

Suprafaţa de protecţie variază în funcţie de necesităţile clientului, putând satisface si nevoi de până la trei metri. Acestă înălţime va necesita console mari pentru o rulare facilă a materialului. Actionarea sistemului de rulare se realizează cu ajutorului unei manivele cu ax fix.

Durata îndelungată de viaţă este asigurată de:

  • Sistemul de fixare a lamelei terminale cu două câlige în partea inferioară.
  • Posibilitatea instalării unei benzi Velcro (banda cu arici )
  • Micşorarea distanţei dintre doi pereţi transparenţi se poate realiza prin montarea unei console de mijloc

Durată de viaţă îndelungată

Durata de viaţă îndelungată  este asigurată prin intermediul  materialelor de înaltă calitate, structura rulourilor transparente fiind realizată dintr-o reţea de cristale transparente ce permit funcţionalitatea ascetora pentru minim 5 ani.

 

Recuperarea investiţiei

Efortul investiţional este amortizat prin intermediul veniturilor suplimentare obţinute de pe urma servirii clientelei la terasa restaurantului sau cafenelei şi in sezonul de toamnă iarnă şi primăvară

Flexibilitate ridicată

Un avantaj major îl comportă dimensionarea preferenţială a suprafeţei în funcţie de nevoile clinetului

 

Achiziţia de rulouri tranpasrente include servicii complete de măsurare, proiectare şi montaj , toate acestea fiind asigurate de echipa profesionistă Confort System.