Rulouri transparente incasetate

Utile într-o multitudine de spaţii

Rulurile transparente incasetate şi-au demosntrat utilitatea în cadrul teraselor restaurantelor şi cafenelelor. Eleganţa simplităţii acestora, coroborat cu beneficiile utilizării lor, beneficii atât pentru clientelă cât şi pentru afacerea dumneavoastră, fac din rulourile transparente incasetate, reţeta de succes pentru maximizarea veniturilor  în perioadele de toamnă, iarnă şi primăvară.

Protecţia impotriva intemperiilor permit utlizarea acestora şi în cazul foişorului de grădină sau  balconului locuinţei, acset loc devenind un spatiu comod, accesibil si chiar de depozitare.

Design modern

Din punct de vedere estetic  rulourile transparente incasetate sunt caracterizate de un design simplu şi elegant, caseta de stocare a acestora în momentul, plierii fiind discretă, strângerea realizându-se uşor prin acţionarea manula(cu manivela) sau electrică(cu motor).

 

Utilizarea pe parcursul a 3 anotimpuri

Utilizarea acestora pe parcursul anotimpurilor de primăvară toamnă şi iarnă vor prelungi durata de funcţionare a terasei dumnoavoastră, fie că este vorba de un restaurant sau de o cafenea, a foişorului de gradină sau a balconului locuinţei.

Durată de viaţă îndelungată

Durata de viaţă îndelungată  este asigurată prin intermediul  materialelor de înaltă calitate, structura rulourilor transparente fiind realizată dintr-o reţea de cristale transparente ce permit funcţionalitatea ascetora pentru minim 5 ani.

 

Recuperarea investiţiei

Efortul investiţional este amortizat prin intermediul veniturilor suplimentare obţinute de pe urma servirii clientelei la terasa restaurantului sau cafenelei şi in sezonul de itoamnă iarnă şi primăvară

Flexibilitate ridicată

Un avantaj major îl comportă dimensionarea preferenţială a suprafeţei în funcţie de nevoile clinetului

Achiziţia de rulouri tranpasrente include servicii complete de măsurare, proiectare şi montaj , toate acestea fiind asigurate de echipa profesionistă Confort System.